Oplysninger i henhold til § 5 TMG:

Sabine Schulz
Vintage-Designer.eu
Bøgelunden 2
DK-6840 Oksbøl

Kontakt:

Telefon: +45 278 278 69
E-mail: info@vintage-designer.eu

Salg:

Omsætningsnummer for omsætningsafgift i henhold til §27 a lov om moms
CVR: DK39635194

Ansvarlig for indholdet i henhold til § 55 Abs. 2 RStV:


Vintage Designer
Bøgelunden 2
DK-6840 Oksbøl

Mægling:

Europa-Kommissionen leverer en online konfliktløsning (OS) -platform: https://ec.europa.eu/consumers/ odr 

Vores e-mail-adresse kan findes ovenfor i aftrykket.

Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer for et forbrugers voldgiftsråd.

Emballeringsregister LUCID

LUCID-Registrierungsnummer DE5460858479164-V

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige i henhold til § 7 Abs.1 TMG for eget indhold på disse sider i henhold til de generelle love. I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi imidlertid som tjenesteudbyder ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller gemte tredjepartsoplysninger eller undersøge forhold, der indikerer en ulovlig aktivitet.


Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af ​​information i henhold til almindelig lov forbliver ikke påvirket. Et ansvar i denne henseende er imidlertid kun muligt fra datoen for kendskab til en bestemt overtrædelse. Ved anmeldelse af passende krænkelser fjerner vi dette indhold øjeblikkeligt.

Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne websteder fra tredjepart, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for disse eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet på de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på tidspunktet for linking. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for sammenkobling.


En permanent indholdskontrol af de linkede sider er urimelig uden konkrete indikationer af en overtrædelse. Ved anmeldelse af overtrædelser fjerner vi sådanne links straks.

Ophavsret


Indholdet og værkerne på disse sider oprettet af webstedets operatører er underlagt tysk ophavsret. Gengivelse, behandling, distribution og enhver form for udnyttelse uden for grænserne for ophavsret kræver skriftlig tilladelse fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af dette websted er kun til privat, ikke-kommerciel brug.


I det omfang indholdet på denne side ikke blev oprettet af operatøren, overholdes tredjeparts ophavsret. Specielt indhold fra tredjepart er markeret som sådan. Hvis du stadig skal være opmærksom på en krænkelse af ophavsret, beder vi om en note. Ved anmeldelse af overtrædelser fjerner vi sådant indhold øjeblikkeligt.

Source: erecht24.de